Interviu cu un venerabil șef de restaurante venit la București să deschidă un local gerogian: Taverna Georgia

0
218

Zilele trecute l-am cunoscut pur întâmplător la București pe un legendar șef de restaurant georgian stabilit în Ucraina de mulți ani și care a ținut un faimos local în Crimeea la Ialta – Tiflis la care am mâncat acum mai bine de 30 de ani. A mai ținut un restaurant faimos la Kiev – tot Tiflis. Acum, a deschis zilele trecute în Capitala României, Taverna Georgia.

Libertatea: Gamarjoba (Bună ziua, hello, n.red.)! Anatoli Ivanovici, să povestim puțin? De cât timp sunteți pe aici prin București? Anatol Ivanovici Contridze: Sunt deja de câteva luni bune aici, pun pe picioare un restaurant – la asta mă pricep și fac asta de când mă știu. Și ai mei erau cu gătitul și vinul și eu am rămas în breasla asta. Îmi place și mă pricep. O fac cu pasiune. Și aici trebuie să organizez să funcționeze tot: de la echipa de bucătari la chelneri, de la rețete la aprovizionare – să fie ca la noi în Georgia – lumea să se simtă bine, să aibă atmosferă și mâncare bună.

Citeşte întreaga ştire: „Românii au încă probleme cu ospitalitatea. La bucătărie și servicii mai aveți de lucru”. Interviu cu un venerabil șef de restaurante venit la București să deschidă un local. La el a mâncat și Putin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.